Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Actueel

Op deze pagina vindt u actualiteiten over Stichting Reprorecht, de reprorechtvergoeding en de reprorechtregeling.


De paarse Reprorecht-envelop wordt een witte Reprorecht-envelop

Reprorecht verstuurt al jaren haar facturen in een paarse envelop. In de komende maanden gaat dit veranderen: wij gaan over op een witte envelop met een paars Reprorechtlogo en paarse blokjes. U kunt dus in de toekomst correspondentie van ons ontvangen in de nieuwe envelop.

Twijfelt u of de brief inderdaad door ons verstuurd is? Neemt u dan gerust contact op.Wilt u een digitale factuur of e-factuur ontvangen?
Geef uw e-mailadres en/of Peppol ID door

  • Om voortaan een digitale factuur per e-mail met een pdf-factuur als bijlage te ontvangen: log in op onze webportal met de inloggegevens op uw factuur, en verstuur uw e-mailadres voor digitale facturen via het pop-up venster dat direct verschijnt. Ziet u geen pop-up? Ga dan rechtsboven via het menu Mijn Reprorecht naar Mijn gegevens: ook hier kunt u uw e-mailadres voor digitale facturen invoeren.
  • Om voortaan een e-factuur via Peppol te ontvangen: stuur een e-mail met uw Peppol ID naar info@reprorecht.nl.

Wat is een digitale factuur?
Een digitale factuur is e-mail met de factuur als pdf-bestand en als xml-bestand in de bijlage.

Wat is een e-factuur?
Een e-factuur is een digitaal (xml-)bestand, dat wij versturen via het Peppol-netwerk. De e-factuur wordt dan automatisch in uw boekhoudsysteem verwerkt. Meer informatie van de Rijksoverheid over Peppol vindt u hier.


terug naar ondernemers