Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Facturatie PO en VO in oktober 2023

In oktober 2023 ontvangen scholen in het primair en voortgezet onderwijs een reprorechtfactuur. Hier vindt u meer informatie over de reprorechtregeling 2023-2024.


Regeling inclusief digitaal hergebruik

Vanaf schooljaar 2015-2016 is de reprorechtregeling uitgebreid met onder meer digitaal kopiëren: printen, scannen, e-mailen, opslaan op een computer, tablet en elektronische leeromgeving, en zelf lesmateriaal samenstellen. Dit is de reden voor de stijging van de vergoeding per leerling van de afgelopen schooljaren. De regeling sluit nu weer aan bij de wensen en de dagelijkse praktijk in het primair en voortgezet onderwijs.


Reprorechtregeling 2023-2024 voor het primair onderwijs

De vergoeding voor het primair onderwijs voor schooljaar 2023-2024 is op dit moment nog niet bekend, en zal hier vermeld worden zodra deze vastgesteld is.


Reprorechtregeling 2023-2024 voor het voortgezet onderwijs

De vergoeding voor het voortgezet onderwijs voor schooljaar 2023-2024 is op dit moment nog niet bekend, en zal hier vermeld worden zodra deze vastgesteld is.


Voor een handige wegwijzer over welk gebruik wel en niet is toegestaan met de verschillende regelingen kijkt u op www.onderwijsenauteursrecht.nl.


terug naar onderwijs