Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Contactformulier

Onderaan deze pagina vindt u het contactformulier. Wij vragen u om eerst onderstaande informatie door te nemen: als u contact opneemt met de juiste stichting kunnen wij u beter van dienst zijn.

Tekstauteurs nemen contact op met Stichting Lira voor vragen over de verdeling, uitkering en aanmelding op de portal van Stichting Lira.
Reprorecht beschikt niet over de informatie om deze vragen te beantwoorden. Stichting Lira is het beste bereikbaar per e-mail op lira@cedar.nl.


Uitgevers nemen contact op met Stichting PRO voor vragen over de verdeling, uitkering en aanmelding voor ontvangst van de reprorechtvergoeding.
Reprorecht beschikt niet over de informatie om deze vragen te beantwoorden. Stichting PRO is per e-mail bereikbaar op pro@cedar.nl of telefonisch op 023 - 870 02 05.


Uitgevers en auteurs
Voor contact met Stichting Reprorecht: bel 023 - 870 02 07, mail naar repartitie@reprorecht.nl of vul onderaan deze pagina het contactformulier in.


Heeft uw bedrijf de reprorechtfactuur ontvangen en heeft u een vraag over de regeling voor uw bedrijf?
Dan belt u met ons via 0900 - 202 28 29.


N.B. Stichting Reprorecht houdt zich aan de landelijke maatregelen ter voorkoming van de verdere verspreiding van het coronavirus. Dat betekent dat onze medewerkers vanuit huis hun best doen om u zoals gebruikelijk van dienst te zijn. Mochten onze wachttijden onverhoopt toch langer zijn door deze uitzonderlijke omstandigheden, dan vragen wij hiervoor uw begrip.

Bezig met verzenden...