Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Waarom is reprorecht belangrijk?

Door te betalen voor auteursrecht kan uw bedrijf blijven profiteren van de informatie uit (digitale) kranten, boeken en tijdschriften die u gebruikt. U draagt dan bij aan de ontwikkeling en het voortbestaan van de creatieve industrie in Nederland.

Veel auteurs, journalisten, fotografen, illustratoren en andere makers moeten leven van hun creatieve werk

Door te betalen voor auteursrecht kunt u ervoor zorgen dat wij de makers een redelijke vergoeding voor hun werk kunnen uitkeren en dat zij hun werk kunnen blijven doen. Zo levert uw bedrijf een bijdrage aan de ontwikkeling en het voortbestaan van de creatieve industrie in Nederland.

De waarde van informatie voor uw bedrijf

Bovendien profiteert uw bedrijf van de informatie uit boeken, kranten, tijdschriften en websites die u gebruikt. Met deze informatie vergroot u de kennis van uzelf en uw medewerkers en laat u uw bedrijf groeien.

Uw bedrijf heeft er dus belang bij dat er een breed en kwalitatief hoogwaardig aanbod van informatie beschikbaar blijft. Hier draagt u aan bij door te betalen voor auteursrecht.

Andere vragen over reprorecht:

Bekijk alle veelgestelde vragen >


Vorige paginaterug naar ondernemers