Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Waarom Reprorecht?

De schrijvers, fotografen, uitgevers, vertalers, vormgevers en illustratoren hebben recht op een vergoeding voor het kopiëren van hun werk. Dankzij de reprorechtregeling kunt u die vergoeding op een makkelijke manier betalen. De publicaties waaruit u kopieert bestaan dankzij de makers ervan: de schrijvers, fotografen, uitgevers, vertalers, vormgevers, illustratoren, redacteuren.

Zij hebben recht op een vergoeding voor het hergebruik van hun werk. Hun werk is van waarde voor uw onderneming. De makers hebben inkomsten nodig om ook in de toekomst te kunnen schrijven, fotograferen en uitgeven. Met de reprorechtregeling kunt u deze vergoeding op een makkelijke manier betalen.

Kennisontwikkeling en vooruitgang door het eenvoudig en eerlijk delen van waardevolle informatie

Klik hier voor ons visiedocument.