Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Hoe gaat Reprorecht om met de gevolgen van het coronavirus voor ondernemers?

Veel ondernemers ervaren de grote gevolgen van het coronavirus en de overheidsmaatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan. Onder deze ondernemers zijn de bedrijven die de reprorechtfactuur ontvangen, maar ook de rechthebbenden aan wie Stichting Reprorecht de vergoedingen uitkeert: uitgeverijen en makers die als ZZP’er in de creatieve en mediasector werken, zoals freelance schrijvers, journalisten, vertalers en fotografen. We zijn ons bewust van de negatieve gevolgen van de crisis voor ondernemers en zullen passende oplossingen bieden.

Wij zijn bereikbaar via 0900 202 28 29. U kunt ook inloggen met de gegevens op uw factuur en dan het contactformulier gebruiken.


Vorige paginaterug naar ondernemers