Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.


Bezig met verzenden...
Sluiten

Stichting Reprorecht wil in de toekomst alle correspondentie digitaal versturen.

Als u toekomstige correspondentie, facturen, etc. digitaal wilt ontvangen, vul dan hier uw (facturatie)e-mailadres in.

Bezig met verzenden...
Sluiten

Stel een nieuw wachtwoord in voor uw account


Bezig met verzenden...
Sluiten

U heeft uw Verklaring Geen Gebruik succesvol bevestigd.Binnen 3 weken ontvangt u van ons een creditfactuur. U kunt onderstaand uw e-mailadres voor digitale facturen opgeven. Als u geen e-mailadres opgeeft, verzenden wij de factuur naar het e-mailadres waarop u de Verklaring ontving.


Bezig met verzenden...
Sluiten
English

Hoe gaat Reprorecht om met de gevolgen van het coronavirus voor ondernemers?

We zijn ons bewust van de omstandigheden in het Nederlandse bedrijfsleven door het coronavirus en de overheidsmaatregelen om verdere verspreiding tegen te gaan. Op deze pagina's leest u hoe Reprorecht omgaat met de gevolgen van het coronavirus voor ondernemers.

Heeft u een reprorechtfactuur ontvangen, en kunt u die niet op tijd betalen?

Als u voor uw bedrijf door de gevolgen van het coronavirus een betalingsregeling wilt treffen, is dat mogelijk.

  • Bedrijven t/m 199 fte: neemt u dan contact op via 0900 202 28 29. U kunt rechtsboven op deze pagina of op de ondernemerspagina ook inloggen met de gegevens op uw factuur en via Mijn reprorecht een wijziging doorgeven of het contactformulier gebruiken.
  • Bedrijven vanaf 200 fte: u kunt naast de hierboven genoemde mogelijkheden ook contact opnemen met een van onze relatiebeheerders. U vindt hun contactgegevens onderaan de begeleidende brief bij uw factuur.


De coronacrisis en het belang van de reprorechtvergoeding voor ondernemers in de creatieve en mediasector

Ook de creatieve en mediasector zijn getroffen door de gevolgen van het coronavirus en de overheidsmaatregelen om de verspreiding ervan tegen te gaan. Het gaat bijvoorbeeld om de journalisten en fotografen achter de krantenartikelen die collega’s naar elkaar mailen om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen in de wereld en op hun vakgebied.

Met de reprorechtfactuur betaalt u voor het delen van hun vakwerk: informatie met zorg gemaakt door journalisten, wetenschappers, vakauteurs, fotografen en uitgevers; informatie die bijdraagt aan de dagelijkse beslissingen en de professionele kennis in uw organisatie. Door te betalen respecteert u het auteursrecht, en zorgt u ervoor dat ook in de toekomst het aanbod aan waardevolle (vak)informatie voor uw bedrijf in stand blijft.

Belangrijk om te weten is dat Stichting Reprorecht 86% van de vergoedingen doorbetaalt aan de rechthebbenden; de 14% gebruiken we voor de bedrijfsvoering. We hebben geen winstoogmerk.


Vorige paginaterug naar ondernemers